Waarom 123RUIT.nl


Repareren en vervangen van autoruiten is een specialisme. Ervaring, ondernemerschap en liefde voor het vak maken het verschil bij 123RUIT.nl.

Dagelijks repareren en vervangen wij meer dan 501 ruiten. Ervaring gegarandeerd en ons specialisme geborgd door strenge interne (kwaliteits)eisen en het lidmaatschap van FOCWA en BOVAG.

De eerste keer goed. Dat is ons uitgangspunt. Onze specialisten maken gebruik van software die op basis van uw kenteken de juiste ruit met de juiste uitvoeringsspecificaties selecteert. Voor u de zekerheid dat de juiste ruit gemonteerd wordt en u hoeft niet vooraf naar de vestiging om uw ruit te laten beoordelen.

Kwaliteit wordt mede bepaald door de gebruikte materialen. Wij werken uitsluitend met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van erkende en gecertificeerde leveranciers die ook voor de autofabrikanten produceren.

De complexiteit van autoruitherstel neem toe. Ruiten worden groter, dunner en zijn in toenemende mate voorzien van rijhulpsystemen zoals sensoren en camera’s. Onze getrainde en ervaren specialisten voeren veelal zelf de vereiste kalibratie van veiligheidssystemen uit met de daartoe gekwalificeerde apparatuur.

Geen onderdeel van een keten of franchiseformule maar gewoon de ondernemer bij u op de hoek.

123RUIT.nl; Gewoon goed!